“Своїми руками готуєте революцію”: Звіробій пригрозила Зеленському через приїзд росЗМІ в Україну

13.12.2019, 13:12
56523

Волонтер Маруся Звіробій (Олена Біленька), коментуючи скандальний приїзд до Києва знімальної групи пропагандистів Кремля, нагадала, що спочатку в Криму і на Донбасі також з’являлись вони, а потім туди майже безперешкодно прийшли російські війська.

Читайте також: Скандальну волонтерку Звіробій повторно викличуть на допит до ДБР

Свою думку з цього приводу вона написала у себе в Telegram-каналі. Вона вважає, що президент Володимир Зеленський та його оточення самі підштовхують суспільство до революції.

“Зараз ми в очевидному оточенні. Це Іловайськ-2019. Влада! Зеленський! Аваков! Ви своїми руками готуєте революцію в нашій країні! Зупиніться! Ми не будемо рубатися між собою! А ви саме до цього підштовхуєте! У полі зору людей, яким уже нічого втрачати, будете тільки ви! Запам’ятайте це!” – написала вона.

Звіробій висловила думку, що зараз президент Зеленський тільки відволікає увагу міжнародної спільноти, яке звикла реагувати на офіційні заяви президента країни.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (1)

  • З автором згоден і підтримую.Аваков створив щось на зразок кишенькових армії,прикриваючись виглядом боротьби з злочинністю знищують патріотів.В нас будується Німетчині зразка часів правління Адольфа Алоїзовича з усіма витікаючими насллідками

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com