Священник будуватиме будинок для військових за 40 мільйонів гривень

25.07.2019, 16:13
34524

Фірма київського священника побудує будинок для військових у Старичах, що у Яворівському району Львівської області. Про повідомило антикорупційне видання ″Наші гроші. Львів″.

Читайте також: На Львівщині водій маршрутки побив та вигнав пасажира з інвалідністю

Загалом за виконані роботи підприємству заплатять 38,07 млн грн. Як повідомляється, західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління уклало угоду на будівництво житлового багатоквартирного будинку в селі Старичі  з ТОВ ″Проєктно-будівельний альянс″ за 38,07 млн грн. Про це зазначено на сайті електронних закупівель Prozorro.

Окрім фірми-переможниці, у торгах взяло участь ще одне підприємство ″НВП фірма ″Будіндсервіс″. Однак воно запропонувало ціну на 3,27 млн грн вищу, ніж переможець торгів.

Згідно з тендерною документацією, ″Проєктно-будівельний альянс» має побудувати 4-поверховий багатоквартирний будинок до кінця 2020 року. Підготовчі роботи з будівництва планують почати вже 6 серпня поточного року.

Як зазначає видання, кінцеві бенефіціари компанії – Катерина Шарапова та Тарас Мельник. Він також є настоятелем Свято-Миколаївського храму на Татарці в Шевченківському районі міста Києва та першим заступником голови Синодального управління військового духовенства Православної Церкви України.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com