Святослав Вакарчук не братиме участь у президентських виборах (відео)

28.01.2019, 09:15
9332

Лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук офіційно заявив, що не братиме участі у виборах президента навесні 2019 року.

Читайте також: “Я в ділі”, – Вакарчук про вибори

“Я неодноразово заявляв, влада як така, президентський пост як такий – мені не цікаві. Мене цікавлять справжні зміни в країні. І щоб розставити всі крапки над “і”, зняти всі питання, офіційно заявляю: я, Святослав Вакарчук, не братиму участь в президентських виборах 2019 року”, — ідеться у зверненні Вакарчука, оприлюдненому зранку 28 січня.

Він зазначив, що “в джинсах” може зробити для країни більше, ніж “у краватці” — “і я не збираюся стояти осторонь”. Вакарчук додав, що корупція “роз’їдає країну”, а безпринципність політиків робить країну слабшою.

Тому він зі своєю командою (не зазначивши, про яку команду йдеться) працюватиме над тим, аби проєвропейські сили перемогли.

“І не важливо, у піснях чи в політиці, я завжди буду з вами на цьому шляху — шляху справжніх змін”, — сказав співак наприкінці звернення.

Додамо, що загалом понад 30 політиків оголосили про намір взяти участь у виборах президента. Згідно з останнім соціологічним опитуванням, найвищий рейтинг мають лідерка партії “Батьківщини” Юлія Тимошенко, чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Станом на 25 січня ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти 20 претендентів: лідерку партії “Батьківщина” Юлію Тимошенко, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, лідера Соціалістичної партії України Іллю Киву, кандидата від партії “Опозиційний блок — Партія миру та розвитку” Олександра Вілкула, депутата з фракції “БПП” Аркадій Корнацький, лідера партії “Народний контроль” Дмитра Добродомова та Олександра Мороза — лідера партії “Соціалістична партія Олександра Мороза”, екс-главу СБУ Валентина Наливайченка, міськголову Львова Андрія Садового, лідера партії “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка, депутата Євгенія Мураєва, лідера “Соціал-демократичної партії” Сергія Капліна, екс-міністра екології Ігоря Шевченка, безпартійного самовисуванця Віталія Скоцика, депутата, члена партії УКРОП Віталя Купрія, а також депутатку Ольгу Богомолець та засновника партії “5.10”, бізнесмена Геннадія Балашова, екс-главу ДФС Романа Насірова, екс-директора гірськолижного курорту “Буковель” Олександра Шевченка та члена фракції “Опозиційний блок”, народного депутата Юрія Бойка.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com