Силовики влаштували “маски-шоу” в будинку Кличка

18.05.2021, 09:59
96990

У будинок, де живе мер Києва Віталій Кличко, прийшли правоохоронці. Його під’їзд заповнили озброєні люди у шоломах.

Читайте також: “Ти створюєш мені проблеми, дов***б!”: Кличко “зірвався” через відомого руфера (відео 18+)

Про це повідомили джерела OBOZREVATEL. Однак сам політик спростував чутки про те, що візит силовиків стосується саме його.

Заяви Кличка

Нагадаємо раніше, масові обшуки відбулися на комунальних підприємствах столиці. Кличко назвав це дискредитацією себе особисто.

“Останніх кілька днів відбувається атака на столичну владу, спрямована проти мене особисто. Десятки обшуків на ключових комунальних підприємствах і в департаментах міської адміністрації, вдома у їхніх керівників. І все це подається під виглядом боротьби з корупцією. Блискавичної боротьби”, – говорив мер Києва.

“Називають якісь мільйони, десятки мільйонів гривень. Маніпулюють інформацією, лунає відверта брехня. Скажу одне: міська влада завжди співпрацює з правоохоронними органами й допомагає в розслідуванні справ про фінансові порушення“, – наголошував він.

Крім того, мер української столиці стверджував, що обшуки на комунальних підприємствах стосувалися тих справ, щодо яких влада міста сама передавала звіти у правоохоронні органи.

“За останні кілька років ми здійснили 385 внутрішніх фінансових аудитів та передали всі документи правоохоронним органам. І, що цікаво, минулого тижня раптово на велику кількість підприємств прийшли правоохоронці. За тими ж справами, які ми передали, вони хочуть знову вилучати документи, які вже у них є. Якось воно дивно виглядає”, – обурився очільник міста.

На думку Кличка, ситуація, яка склалася, навіть гірша, ніж за часів експрезидента-утікача Віктора Януковича. Політик зауважив, що правоохоронці та податківці буквально “кошмарять” столичну владу.

“Такого не було в Україні навіть у махрові часи Януковича! Вриваються на комунальні підприємства, додому до їх керівників. Це якісь нальоти!” – говорив мер Києва.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com