Син Шуфрича потрапив в аварію у центрі Києва (фото)

17.09.2020, 15:32
84374

Син Нестора Шуфрича потрапив у ДТП в самому центрі столиці. На перехресті вулиць Липської та Інститутської, сталося зіткнення двох легкових автомобілів. Один з них належить синові народного депутата України Нестора Шуфрича.

Читайте також: Сафарі за 200 тисяч доларів: Шуфрич похвалився полюванням в Африці (фото)

Як інформують “Вартові Еспресо” на своїй сторінці в Facebook, Нестор Шуфрич-молодший не є винуватцем аварії. Другий учасник дорожнього руху не пропустив його на перехресті.

“На перехресті вулиць Липської та Інститутської не розминулися дві автівки. Автомобіль Ssang Yong їхав з вулиці Липській, не пропустивши на перехресті Mercedes, за кермом якого знаходився син Шуфрича, Нестор Несторович”, – сказано в повідомленні.

В результаті зіткнення автомобілі отримали серйозні механічні пошкодження. На щастя, водії іномарок практично не постраждали.

Син Шуфрича потрапив у ДТП в центрі Києва: деталі та фотоСин Шуфрича потрапив у ДТП в центрі Києва: деталі та фото

Варто відзначити, що це не перше ДТП за участю сина Нестора Шуфрича. У 2017 році він збив пішохода на вулиці Шота Руставелі. Як повідомили пізніше в пресслужбі нардепа, автомобіль Bentley не належить Нестору Шуфричу-молодшому, а був наданий автосалоном для фільмування кліпу.

Проте сина депутата визнали винним у скоєнні ДТП, що спричинила серйозні тілесні травми. Суд засудив його до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на один рік від відбування покарання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com