Син Трампа випустив футболки про вбивство українки Болдуїном (фото)

25.10.2021, 19:00
103778

Загибель Українки Галини Хатчінс на зйомках фільму в США, може перейти в політичну площину – син 45-го президента США Дональда Трампа використовує цей привід для критики актора Алека Болдуїна.

Читайте також: Суд перевів із СІЗО до психлікарні дівчину, яка влаштувала стрілянину з арбалета в школі

Про це повідомляє Independent.

Лише через кілька днів після того, як Болдуїн в результаті нещасного випадку застрелив оператора українського походження, на особистому сайті Дональда Трампа-молодшого з’явилися присвячені цьому футболки.

“Зброя не вбиває людей. Алек Болдуїн вбиває людей”, – свідчить текст на футболках.

скріншот

Варто зазначити, що, будучи затятим прихильником Демократичної партії, Алек Болдуін систематично виступав проти політики Дональда Трампом у часи його президентства й республіканців загалом.

Зокрема він неодноразово критикував Національну стрілецьку асоціацію США і вимагав переглянути Другу поправку до Конституції США, що забезпечує право американців носити зброю.

Крім того, Болдуїн є виконавцем ролі екс-президента Трампа у гумористичному телешоу Saturday Night Live, яке його висміювало.

Випустивши “антиболдуїнівські” футболки, син Трампа, ймовірно, вирішив помститися за честь батька. Вони були представлені в трьох кольорах (чорному, синьому та хакі) за ціною 28 доларів.

Але певно через деякий час футболки з невідомої причини зняли з продажу – зараз їх не знайти в магазині сайту Дональда Трампа-молодшого.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com