Синоптики розповіли, якої погоди чекати на Покрову

12.10.2021, 20:30
102777

Невеликі дощі можливі в суботу, 16 жовтня, але дуже локальні

У найближчі кілька днів у багатьох областях України очікуються дощі. Однак на Покрову, 14 жовтня, в Україну прийде потепління, а опади припиняться. Про це розповіла синоптик Українського гідрометцентру Наталія Птуха в інтерв’ю «Обозреватель».

«У четвер, 14 жовтня, практично по всій території України погода буде без істотних опадів», – розповіла вона, але попередила, що невеликі дощі можливі в суботу, 16 жовтня, але дуже локальні.

Читайте також: Осінні канікули 2021: коли і скільки будуть відпочивати учні

«В цілому в кінці тижня, на вихідні буде більше сонячних прояснень, бо над нашою територією пануватиме черговий антициклон», – обнадіяла синоптик.

За даними Птухи, південно-західні області, а також Одеську може трохи зачепити інший циклон, там в суботу можливі невеликі опади. Але цей циклон до нас так і не дійде.

«Цей період потепління навряд чи можна назвати бабиним літом. Так, погода буде більш спокійною, більш сонячною, але температура фактично буде такою ж, як була минулого тижня – ночі холодні, іноді навіть близько 0 градусів, а вдень +12…+14 градусів», – розповіла вона.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com