Сирський заявив про складну ситуацію на фронті: росіяни активно наступають

29.02.2024, 12:00
154993

Ситуація в районі проведення операції Сил оборони України залишається складною. Окупаційна армія РФ продовжує активні наступальні дії на багатьох напрямках лінії фронту.

Читайте також: Пентагон має “заначку” у 4 мільярди для України і думає, як нею скористатися, – CNN

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський.

“Особливо напружена ситуація склалася на Авдіївському та Запорізькому напрямках, де російські штурмові підрозділи намагаються прорвати оборону наших військ і захопити населені пункти Тоненьке, Орлівка, Семенівка, Бердичі, Красногорівка. Тривають жорсткі бої в районах Вербове та Роботине, над якими ворог намагається повернути контроль”, – наголосив головком.

За словами Сирського, під час роботи в окремих командирів було виявлено певні прорахунки у володінні обстановкою та оцінці противника. Це, наголосив командувач ЗСУ, безпосередньо вплинуло на стійкість оборони на окремих напрямках.

“Мною було вжито всіх заходів для виправлення ситуації на місці, з виділенням додаткового ресурсу боєприпасів та матеріальних засобів, а також необхідних резервів”, – додав він.

Сирський також відзначив героїзм військовослужбовців Третьої штурмової та 25 окремої повітряно-десантної бригад, які “сміливими та рішучими діями вибили противника, який прорвався на околицю Орлівки”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com