Ситуація на Донбасі: 17 обстрілів, троє поранених ЗСУ

12.07.2020, 10:47
78068

Підрозділи сепаратистів за минулу добу і з початку нинішньої доби 17 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі. Поранення отримали троє українських військових, повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у ранковому зведенні в неділю, 12 липня.

Читайте також: У Миколаєві відомому активісту прострелили голову

Як повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС, ворог застосував заборонені Мінськими домовленостями 120-ти та 82-х мм міномети, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, пише УНІАН.

Підрозділи ООС вогнем відповідали на збройні провокації ворога. За підтвердженими даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили трьох та поранили одного загарбника. Окрім того, за уточненими даними, 10 липня втрати противника додатково склали ще одного загиблого.

Від початку поточної доби бойовики  7 разів порушили режим припинення вогню, зокрема із заборонених зразків озброєння, яке давно мало б бути відведеним від лінії розмежування сторін. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських бійців немає.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com