Ситуація на Донбасі: окупанти обстріляли позиції ООС, один військовий загинув

28.02.2020, 09:30
64823

Протягом останньої доби, 27 лютого, озброєні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Читайте також: На Донбасі продовжуються пекельні бої

Про це повідомляє штаб операції Об’єднаних сил на сторінці в соцмережі, пише УНІАН.

Зокрема, противник обстріляв українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Три обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичної групи “Схід”, а саме: поблизу населеного пункту Новомихайлівка – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Красногорівки – зі станкового протитанкового гранатомета ворог здійснив шість пострілів; неподалік Старогнатівки – з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання “Північ” противник здійснив три обстріли позицій ООС, а саме: двічі неподалік Новотошківського – з 120-мм мінометів противник випустив по українських захисниках 30 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поруч з Горіховим – з міномета калібру 120 мм – три міни.

Вчора, 27 лютого, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув і ще один отримав поранення.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com