Табір, у якому живцем згоріли діти, відновлює свою роботу

18.02.2019, 17:11
12637

Влада Одеси планує влітку відкрити муніципальний оздоровчо-спортивний комплекс “Вікторія”. Там у вересні 2017 року під час пожежі загинуло 3 дівчат із хореографічного ансамблю “Адель”.

Читайте також: Біля супермаркету у Києві поранили дитину пострілом у голову

Для відпочинку та оздоровлення дітей будуть відкриті корпусу, з яких суд в 2018 році зняв арешт за клопотанням муніципалітету для тимчасового розміщення військових. На косметичний ремонт уже виділили 1,5 млн грн, повідомила директор департаменту освіти і науки Одеської міської ради Олена Буйневич, пише “Gazeta”.

“Будівлі, з яких знято арешт, потребують косметичного ремонту. У зв’язку з тим, що не було опалення два роки, облупилася штукатурка, необхідно підфарбувати стіни. Через департамент освіти виділені гроші на проведення косметичного ремонту і ми цей ремонт проведемо”, – сказала Буйневич.

Вона зазначила, що вже сьогодні анонсується майбутнє відкриття табору. Будуть проаналізовані запити батьків і прийнято рішення про оздоровчу зміну, якщо збереться достатня кількість охочих.

“В залежності від заявок батьків, ми анонсуємо можливість проведення літньої зміни. Ми встигнемо провести косметичний ремонт і запустити зміну в червні-липні”, – заявила чиновниця.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com