“Так” чи “ні” під дулом автомата: у Маріуполі дільниці “референдуму” розташовані у магазинах і кафе

23.09.2022, 17:26
127992

У тимчасово окупованому Маріуполі виборчі дільниці так званого “референдуму” розташовані в магазинах та кафе. Втім, навіть на таких дільницях немає обіцяного новою “владою” ажіотажу.

Читайте також: “Тут всіх забирають, навіть 15-річних пацанів”: дружина бойовика розповіла про “мобілізацію” на Луганщині

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

“Виборчі дільниці (простигосподи) розташовані в магазинах і кафе. Вічна мрія проросійського населення “голосувати за гречку” офіційно здійснилася. При тому на дільницях – порожньо. Щодо властивих виборів умов волевиявлення на кшталт кабінок – немає. Ставиш відмітку під пильним наглядом людей з автоматами. Така вона – російська демократія”, – написав чиновник.

Основним засобом примусу для голосування є поквартирний обхід з урною та бюлетенями так званою комісією. У її складі дві особи та автоматники. “Стукають у двері квартир та будинків, змушують сусідів витягувати людей до комісії. Примус, примус та примус. Фактично пропонують сказати “так” чи “ні” прямо в дуло автомата”, – наголосив Андрющенко.

В Мангуському та Микільському районі немає жодної “фізичної” ділянки, але людей “відловлюють набагато активніше, особливо по селах”.

“Фактично “показовий” старт псевдорефрендуму виглядає дуже провально, не сюрприз. У терміновому порядку окупаційна влада заганяє під камери на ледь готові ділянки в приміщенні ЦПАУ Центрального району, шкіл №4; 5; 41 “бюджетників” та інших колаборантів, щоб хоч то прозвітувати про “свято повернення додому”, – пише Андрющенко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com