Таргани і бруд: з’явилися шокуючі фото гімназії, де навчався Зеленський

3.08.2020, 16:32
80314

У гімназії №95 в Кривому Розі, де навчався свого часу президент України Володимир Зеленський, грубо порушують норми законодавства. Це, зокрема, стосується їдальні навчального закладу.

Читайте також: Курбан-Байрам, Хануку та інші: Зеленський хоче запровадити в Україні нові державні релігійні свята

Так, ведуча програми “Ревізор” Юлія Панкова, яка побувала в гімназії, перевірила, в яких умовах готують парові котлети, картоплю пюре, запашні булочки і вітамінний компот – саме такі страви найчастіше пропонують в шкільних їдальнях, пише РБК-Україна.

Як тільки Юля зайшла на кухню, її тут же зустрів непроханий гість – тарган. Правда, за словами ведучої, незважаючи на наявність комах, у приміщенні було чисто.

“Кухаря дотримувалися норм зберігання продуктів і товарного сусідства в холодильниках. Крупи в коморі стояли на піддонах”, – зазначила Панкова.

Але те, що на роздачі страв кухар була з довгими нігтями і брудними руками, Юлю відверто шокувало.

“Дівчина контактувала “голими” руками з готовою їжею. Мій люминометр – прилад, який визначає ступінь забруднення, показав більше ста одиниць на долонях працівниці. Норма – до 30 одиниць. На жаль, це може стати загрозою здоров’ю учнів”, – сказала ведуча “Нового каналу”.

Таргани і бруд: з'явилися шокуючі фото гімназії, де навчався Зеленський

Таргани і бруд: з'явилися шокуючі фото гімназії, де навчався ЗеленськийТаргани і бруд: з'явилися шокуючі фото гімназії, де навчався ЗеленськийТаргани і бруд: з'явилися шокуючі фото гімназії, де навчався Зеленський

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com