Таїсія Повалій “відсвяткувала” з окупантами “звільнення Луганську від фашистів”, але вони переплутали дати

6.09.2023, 22:05
146302

Колишня українська співачка Таїсія Повалій виступила для росіян у тимчасово окупованому Луганську. Концерт присвятили “80-річчю звільнення Луганська від фашистських загарбників”. Хоча насправді ця подія відбулася взимку.

Читайте також: Відома блогерка-мільйонниця назвала ЗСУ “м’ясом” та оскандалилася заявою про перемовини з ворогом (фото)

Історичні дати переплутали

5 вересня Таїсія Повалій і низка російських співаків влаштували концерт на честь “звільнення Луганську від фашистських загарбників”. Зокрема, на відео вона виконує пісню разом із російським актором Олександром Міхайловим.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

Крім цієї парочки, на концерт також приїхав терорист і тимчасовий виконувач обов’язки керівника окупаційної адміністрації захоплених територій Луганщини Леонід Пасічник. Він заявив, що “народ Донбасу йде правильною дорогою”.

А серед інших артистів окупантів і колаборантів повеселили Лариса Доліна, Сергій Шакуров, Володимир Стеклов та інші пропутінські діячі.

Однак у всьому цьому є цікава деталь. Звільнення УРСР від фашистських загарбників розпочалося 18 грудня 1942 року. У цей день було звільнено перший населений пункт української території – село Півнівка Мілівського району Ворошиловградської (нині Луганської) області.

А 14 лютого 1943 року першим серед обласних центрів України було визволено Ворошиловград – сучасний Луганськ. Виходить, що іншого приводу для концерту не знайшли, тому довелося “притягувати його за вуха” та знову крутити історію.

Таїсія Повалій "відсвяткувала" з окупантами "звільнення Луганську від фашистів", але вони переплутали дати

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com