“Тебе і твою київську мафію разом з Комарницьким і Холодовим буду возити мордою по мочі”: Лерос заявив, що його бійку з Юрченко підлаштував Тищенко

6.11.2020, 21:12
88449

Перед бійкою з народним депутатом Гео Лерос, обвинувачений в корупції Олександр Юрченко був  поруч зі “Слугою народу” Миколою Тищенком. Лерос вважає, що саме київський ресторатор дав йому вказівку  влаштувати бійку. Про це нардеп повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: У Верховній Раді побилися нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко (відео)

“Так це ти мені влаштував, Коля? В наступного разу не посилай свою шістку, а приходь сам. Я тільки про тебе починаю забувати, так ти відразу нагадуєш, що до сих пір на волі. Виправлюсь!”, – заявив Лерос.

Депутат опублікував фотографії, на яких видно, як Тищенко спілкувався з Юрченком і “записував на свій телефон відео, де нардеп-хабарник розповідає, як я (Лерос – Ред.) На нього напав”.

“Микола, тебе і твою київську мафію разом з Комарницьким і холодовим буду возити мордою по мочі”, – виступив з погрозами Лерос.

Також нардеп висловив обурення щодо того, що раніше президент Володимир Зеленський заявляв, що Юрченко “обов’язково буде сидіти в тюрмі”, але той все ще на волі.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com