Техніка не розвантажується: експерт розповів, для чого Лукашенко ганяє російські ешелони по Білорусі

26.12.2022, 14:04
133099

Ешелони з військовою технікою збройних сил РФ, які переміщуються територією Білорусі, навіть не розвантажуються. Їхнє переміщення, зокрема, відбувається для відстеження української розвідки.

Читайте також: У віці 45 років помер легендарний боєць змішаних єдиноборств і член Залу слави UFC

Таку думку в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив військовий експерт Інституту майбутнього Іван Ступак.

“Тобто це поїздили, вони провітрилися і постояли там ніч на станції, потім знову повернулися. Тобто таке відчуття, що її просто ганяють для, я не скажу, що просто для залякування. Одна зі складових мети — це відстеження нашої розвідки. Тобто вони спостерігають за нами, як ми спостерігаємо за їхнім переміщенням. Дивляться, як ми реагуємо, де наша технічна розвідка вмикається. Тобто це я розцінюю як елемент такої розвідувальної роботи”, — сказав він.

Ступак вважає, що наразі немає підстав стверджувати, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив вступити у війну проти України, попри всі елементи тиску з боку президента РФ Володимира Путіна.

“Лукашенко показав себе на цей момент як “тефлоновий” диктатор. До нього нічого не пристає. І ось ці всі спільні навчання, пропуск техніки туди-сюди — це на догоду поки що Російській Федерації”, — сказав Ступак.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com