“Терорист здався, для чого граната і БТР?”: в мережі опублікували відео затримання Максима Кривоша (відео)

22.07.2020, 08:20
79076

У мережі з’явилося повне відео затримання Максима Кривоша, який зранку, 21 липня, захопив та утримував у Луцьку рейсовий автобус з тринадцятьма  заручниками.

Читайте також: Володимир Зеленський виконав вимоги луцького терориста (відео)

Запис опублікував мешканець міста Валерій Пельц на сторінці у Facebook, пише УНІАН.

“Відео, як терорист здався. А для чого потім була світлошумова граната і БТР? Так і не ясно…”, – написав він.

На опублікованому відео видно, як Кривош з піднятими руками виходить з автобуса і стоїть біля нього кілька десятків секунд. Після до чоловіка підходять троє правоохоронців і затримують його. На фото, опублікованих пізніше, можна помітити, що до автобуса підігнали БТР та чималу кількість силовиків.

Про дивні деталі при затриманні пише і Telegram-канал PavlovskyNews.

“Терорист спершу вийшов з автобуса. Далі до нього підходить заступник голови Нацполіції Коваль, медик і співробітник спецслужби. Терориста затримують, відводять убік і починають виводити заручників. А далі через півтори хвилини до автобуса під’їжджає БТР під вибухи шумової гранати і починається штурм”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора вранці, 21 липня, на Театральній площі в центрі Луцька чоловік захопив рейсовий автобус приміського сполучення “Берестечко – Краснилівка” з близько 20 пасажирами. Він повідомив, що автобус замінований та у нього при собі є автоматична зброя та велика кількість вибухівки.

В області було введено оперативний план “Заручник”, СБУ введений план “Бумеранг”. Зі зловмисником велися переговори. Центр Луцька був перекритий поліцією.

Відомо, що чоловік, який висловлював обурення “існуючою системою в Україні”, відмовлявся виходити й відпускати людей, а також відкрив стрілянину в бік правоохоронців. Потім викинув з автобуса гранату, яка не здетонувала.

Станом на 22:10, 21 липня,  всі заручники з автобуса, захопленого сьогодні вранці в центрі Луцька, вільні. Терориста Максима Кривоша затримано.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com