Тетяна Чорновіл намагалася зірвати брифінг голови ДБР через арешт Пашинського (відео)

9.10.2019, 13:50
46097

Ексдепутатка Тетяна Чорновол увірвалася на брифінг очільника ДБР  та звинуватила відомство у тому, що воно не відкриває кримінальні провадження проти ексзаступника глави Адміністрації Андрія Портнова попри те, що суд зобов’язав орган це зробити.

Читайте також: Тетяну Чорновол обурив арешт Пашинського

“Перед вами стоїть людина, яка порушує закон і не виконує рішення суду. Тричі суд зобов’язав його почати досудове розслідування проти Портнова – він не почав. Це особиства відповідальність посадової особи, якій загрожує три роки вдіповідальності. Я принесла повідомлення про злочин ваш, пане Труба”, − сказала Чорновол.

За її словами, ще “в серпні−вересні” вона подавала в бюро три заяви про можливе скоєння правопорушень Портновим.

Чорновіл демонструвала і активно трусила матеріалами про ніби то наявність у неї доказів проти Портнова і Андрія Богдана.

“Злочин полягає в тому, що три мільярди державних коштів, завдяки їхній схемі, були скеровані в інтересах Міністерства оборони Росії”, − сказала вона.

Своєю чергу Труба зазначив, що рішення суду справді надходило до ДБР, втім є питання про “механізм його виконання”. Тож Бюро звернулося до суду за роз’ясненнями і наразі чекає їх.

Упродовж усього брифінгу ексдепутатка вигукувала із залу і перебивала Романа Трубу.

“У ДБР політики не має жодної і вона залишається при вході у приміщення. Український народ хоче розслідування справ саме відносно високопосадовців і таких справ на розгляді у ДБР зараз близько 12 тисяч” – зазначив Роман Труба.

Нагадаємо, 7 жовтня Печерський суд Києва обрав нардепу 5−8 скликань Сергію Пашинському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com