Тікав по трубі: депутата Європарламенту, який виступає проти ЛГБТ, застукали на секс-оргії з чоловіками

2.12.2020, 11:53
90570

Йожеф Саєр – депутат Європейського парламенту від партії “Фідес” угорського прем’єра Віктора Орбана — визнав, що брав участь у незаконній секс-вечірці у столиці Бельгії Брюсселі. Раніше Саєр оголосив про складання повноважень євродепутата, передає Громадське.

Читайте також: Трамп пообіцяв підтримувати ЛГБТ представників з усього світу

Поліція Брюсселя 1 грудня повідомила про припинення секс-вечірки у квартирі в центрі міста. Євродепутат тікав від поліції по водостічній трубі. Вечірка відбувалася 27 листопада, передає місцеве видання DH Les Sports+. Правоохоронці отримали скаргу на проведення заходу, який порушував умови карантину.

За словами правоохоронців, у квартирі вони виявили 25 голих чоловіків, серед них — кількох дипломатів і члена Європейського парламенту. Останній намагався втекти від поліції по водостічній трубі, але його пізніше затримали за вказівкою перехожого.

“У рюкзаку чоловіка знайшли наркотики. Він не зміг надати жодного посвідчення особи. Чоловіка доправили до місця проживання, де він представився за допомогою дипломатичного паспорта як Й. С. 1961 року народження”, — повідомила поліція.

Кількома годинами пізніше угорський євродепутат Йожеф Саєр оприлюднив офіційну заяву, в якій підтвердив, що це саме він брав участь у “приватній вечірці” в Брюсселі. Він вибачився за порушення коронавірусних обмежень, водночас заявив, що не знає, як у нього опинилися наркотики.

“Я зробив особисті й політичні висновки [із ситуації]… Моя помилка є суто особистою, і відповідальність за неї несу я. Прошу не поширювати її на мою країну чи політичну партію”, — йдеться в заяві Саєра, яку цитує угорське видання Origo.

Кількома днями раніше Йожеф Саєр повідомив, що з 31 грудня складає повноваження члена Європейського парламенту. Тоді він лише зазначив, що ухвалив це рішення після “тривалих обмірковувань” і через втому від політичної діяльності, якій він присвятив 30 років життя.

Хто такий Йожеф Саєр?Саєр є одним із співзасновників і колишнім віцепрезидентом політичної партії “Фідес”, яка нині є владною в Угорщині. Її очолює нинішній угорський прем’єр Віктор Орбан.

“Фідес” протягом останніх років заявляла про низку кроків щодо утисків прав ЛГБТ+ в Угорщині, зокрема заборони змінювати стать у документах для трансгендерних людей, а також закріплення в конституції визначальної ролі “християнських цінностей”.

Бельгійські ЗМІ, які повідомляли про секс-вечірку за участі Саєра, зауважили той факт, що представника партії, яка виступає проти прав ЛГБТ+, заскочили із понад двома десятками роздягнених чоловіків.

Крім того, сам Саєр був співавтором поправки до конституції Угорщини, яка додала туди положення: “Угорщина захищає інститут шлюбу як союз чоловіка та жінки”.

59-річний Саєр офіційно одружений із Тундою Хандо, судді Конституційного суду Угорщини. Пара виховує доньку Фанні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com