Тіло солдата-втікача знайшли у Росії

29.03.2019, 09:55
18581

Рядовий російських збройних сил втік зі зброєю з території військової частини, розташованої у місті Ржеві Тверської області РФ, через кілька годин його знайшли мертвим, підозрюють самогубство.

Читайте також: У Москві знайшли тіло генерал-майора ФСБ

Про це повідомляє УНН з посиланням на ТАСС.

“Він втік з 6-ї бригади повітряно-космічних сил у Ржеві (військова частина 51992). У нього з собою автомат Калашникова, каска, бронежилет, понад 100 патронів і багнет-ніж”, – повідомили у російських правоохоронних органах.

Близько двох годин після цього у прес-службі західного військового округу РФ повідомили, що група військових, відправлених на пошуки контрактника-втікача, знайшла його тіло, автомат і набої були при ньому.

“Пошуковою групою командування військової частини ржевського гарнізону в одному з нежитлових будівель виявлено тіло військовослужбовця за контрактом без ознак життя. При ньому виявлено зброю і боєприпаси”, – сказали в окрузі.

У прес-службі також додали, що військовослужбовець, найімовірніше, наклав на себе руки.

В окрузі уточнили, що для встановлення всіх обставин того, що сталося, на місці працює комісія західного військового округу РФ з представниками правоохоронних органів.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com