Тіна Кароль поділилася сімейними рецептами смачної сирної паски

16.04.2020, 10:50
69735

Напередодні свята Пасхи ділимося з вами черговим зірковим рецептом, а точніше одразу двома рецептами. Співачка Тіна Кароль розповіла, як готує сирную пасху і поділилася фірмовим сімейним рецептом.

Читайте також: “Спалилися”: Тіна Кароль і Дан Балан злилися в солодкому поцілунку, сумнівів вже немає (відео)

Перший рецепт сирної паски досить простий і швидкий і навіть не вимагає випікання.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

Сир – 600 г

Вершкове масло – 150 г

сметана – 150 мл

цукор – 1 склянка

волоські горіхи – 100 г

курага – 200 г

родзинки – 200 г

Готуємо сирну паску

Для цього необхідно розм’якшити вершкове масло і розтерти його з цукром. Сир двічі пропустити через дрібне сито. Сухофрукти обдати окропом і подрібнити за допомогою блендера разом з горіхами. Всі інгредієнти з’єднати в скляній мисці і ретельно вимішати до однорідної маси. Потім накрити сирну масу плівкою і залишити в холодильнику на 8 годин.

Потім виступившу за цей час сироватку необхідно злити, а сирну масу щільно укласти у форму для випікання. Накрити ємність фольгою і залишити в холодильнику ще на 4 години. Перед подачею на стіл перевернути красиву сирну масу на тарілку.

Другий рецепт Тіна Кароль отримала від своєї мами.

Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:

Сир – 1 кг

Вершки 10% жирності – 1 стакан

Яйця – 5 штук

Цукор – 2 склянки

Вершкове масло – 1 пачка

Родзинки (світлі), волоські горіхи, цукати – по 100 грамів

Ванільний цукор – 1 пакетик

Цедра одного лимона

Як приготувати сирну масу 

Спочатку потрібно відокремити жовтки від білків і збити їх, потім додати туди вершки і довести до кипіння в каструлі з товстим дном постійно при цьому помішуючи. Поки маса охолоджується, обсмажте горіхи на сухій сковороді, а родзинки вимийте і висушіть. Натріть цедру одного лимона. У масу, яка охолола, покладіть сир, вершкове масло і ретельно розітріть. Потім додайте родзинки, цукати, горіхи, лимонну цедру і ванільний цукор, добре перемішайте. Суміш необхідно викласти у форму для паски на два шари вологої марлі і поставити в холодильник під гніт на 12 годин. Готову паску можна прикрасити цукатами, глазур’ю, посипками.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com