Тіна Кароль вкотре посіла статус найкрасивішої жінки України: деталі

24.12.2023, 18:02
151830

Telegram-канал УНІАН Lite провів опитування серед підписників і з’ясував, кого з українських жінок вони вважають найкрасивішою.

Читайте також: Відома українська акторка отримала звання “Заслуженої артистки України”

Найбільше голосів набрала співачка Тіна Кароль, яка останнім часом змінила імідж і репертуар.

Її нова пісня “Не святі” стала справжнім хітом і набрала безліч переглядів і прослуховувань на стрімінгових сервісах. А користувачі TikTok зробили її трек трендом.

Тіна Кароль / instagram.com/tina_karol

На другому місці опинилася актриса Ксенія Мішина, яка зіграла в таких серіалах як “Кріпосна”, “Клятва лікаря”, “Спокуса”, “Підкидьок” і багатьох інших. Більше того, вона була головною героїнею шоу “Холостячка”. Відомо, що Мішина вважається однією з найкрасивіших і затребуваних українських актрис.

Ксенія Мішина / instagram.com/misha.k.uaТретю сходинку посіла актриса Анна Кошмал, що отримала визнання після серіалу “Свати”. Також вона зіграла головну роль в серіалі “Сашка”, а потім і в “Хороший хлопець”. Вона заміжня і має сина, проте особистість чоловіка зірка приховує.

Анна Кошмал / instagram.com/smorkovkina

Четверте місце між собою розділили співачки Настя Каменських і Злата Огнєвіч, а закриває п’ятірку лідерів Надя Дорофєєва, яка нещодавно зібрала аншлаг на концерті в Києві.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com