Тодоренко у відвертому образі закликала допомогти хворим дітям

11.12.2019, 21:12
56344

Українська співачка Регіна Тодоренко знялася у відвертому купальнику. Таким задумом зірка вирішила привернути увагу до проблем хворих дітей.

Читайте також: MARUV та Регіна Тодоренко отримали престижні російські премії (фото)

На чорно-білому знімку співачка позує в темному злитому купальнику з глибокими вирізами на стегнах і ультравідвертому декольте. На боках наряду також помітні вирізи.

На животі наряд прикрашено великою пряжкою від пояса. Також Тодоренко використала масивні сережки, а її волосся розвівається на вітрі.

У коментарі до пікантного знімку Тодоренко написала, що передплатників не проймають “фотографії діток з проханням про підтримку”. Зірка закликала небайдужих допомогти нужденним без допомоги дітям. Також зірка розмістила в каруселі дані для благодійності.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#благотворительность Я смотрю, фотографии деток с просьбой о поддержке вас не привлекают! Дай Бог , такие картинки вас замотивируют посмотреть карусель и перейти по ссылке в сториз ❤️ Самый частый комментарий, который я встретила под своими постами: «а откуда вы знаете, что эти деньги пойдут по назначению??? Вдруг кто-то купит себе Бентли!» Я сотрудничаю только с проверенными фондами! А если вы не хотите делать взносы в уже известные организации, помогайте тем деткам, в историю которых вы искренне верите! Спасибо ?? #регинатодоренко PHOTO – @igor_brehov ❤️ Боди: @isida_brand Серьги: @jewel4you Mua&hair – @yanabuzychkina Style – @sima_simmi

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com