ТОП-7 нових різдвяних фільмів

17.12.2023, 21:00
151439

Представляємо добірку зі стрічок, які встигли завоювати безліч прихильників у всьому світі. Тут не буде класичних “Сам удома” (1990), “Подарунок на Різдво” (1996) чи, скажімо, “Реальна любов” (2003). Лише свіжі режисерські роботи за останні роки.

Читайте також: Вихідні на Різдво та Новий рік 2024: скільки будемо відпочивати

1. Різдвяні хроніки (2018)

Режисер: Клей Кейтіс

Сюжет. Клер напередодні Різдва довелося вийти на роботу, тож її діти, Тедді й Кейт, лишилися вдома самі. Аби сповна відчути свято, брат із сестрою вирішили спробувати зняти Санта-Клауса на відеокамеру (звісно, якщо він існує). І їм це вдалося! Ба, навіть більше, ці двоє відправилися із новим знайомим у дивовижну подорож, про яку й не мріяли.

2. Лускунчик і 4 королівства (2018)

Режисер: Лассе Халльстрьом

Сюжет. Напередодні Різдва Клара отримала від матері подарунок – яйце Фаберже, всередині якого, якщо вірити записці, є все, що потрібно дівчинці. Однак, виникла проблема… Щоб відкрити презент, необхідно потрапити в таємничі Чотири королівства, й віднайти ключ. У дивосвіті героїні доведеться пройти низку випробувань.

3. Щасливого Різдва (2019)

Режисер: Пол Фіґ

Сюжет. Кейт усе своє життя мріяла підкорити сцену як співачка, але після складної операції змирилася з тим, що цього не станеться. Вона працевлаштувалася у супермаркет, й стала розважати відвідувачів у костюмі ельфа. Після роботи дівчина пила до безтями й зловживала фастфудом – це допомагало їй відволіктися від реальності, яка її аж ніяк не влаштовувала. Одного дня все змінилося. Кейт зустріла дивака на ім’я Том, який вирішує допомогти їй вийти із депресивного стану.

4. Аромат кохання (2021)

Режисер: Ернан Хіменес

Сюжет. Наталі ніяк не вдається зустріти своє кохання, тож та почала писати про провальні побачення у колонці “Завжди подружка нареченої”. Якось дівчина познайомилася у додатку для знайомств із красенем Джошем. Вони певний час листувалася й зідзвонювалися, а на Різдво Наталі вирішила здивувати хлопця – приїхала із Каліфорнії до нього, у Нью-Йорк. І не дарма, бо ж з’ясувала, що її так званий коханий взагалі не такий, як на фото у портфоліо, а стереотипний ботанік у великих окулярах. Чи зможе Джош підкорити серце дівчини тепер, коли вона знає правду?

5. Хлопчик на ім’я Різдво (2021)

Режисер: Ґіл Кінан

Сюжет. Ця кінострічка знята за мотивами однойменної книги Метта Хейга. В основі сюжету – історія про хлопчика Ніколса, який живе у Лапландії зі своєю безсердечною тіткою. Одного дня він тікає з дому, аби знайти батька. Для цього йому, разом із впертим оленем Блітценом і ручним мишеням, потрібно пройти тернистий шлях до ельфійського селища Ельфгельм.

6. Святковий календар (2018)

Режисер: Бредлі Волш

Сюжет. Еббі – професійний фотограф. І жоден міський захід не проходить без неї… На Різдво дівчина отримує від батьків адвент-календар із крихітними фігурками, який передбачає майбутнє. Він починає наповнювати життя власниці приємними сюрпризами, зустрічами й знайомствами. А чи хотіли б ви такий?

7. Дещо від Тіффані (2022)

Режисер: Деріл Вейн

Сюжет. Двоє чоловіків, Гері та Ітан, купують своїм коханим подарунки у крамниці “Тіффані”. Перший – пару сережок із діамантами, а другий – обручку, аби освідчитися. У магазині випадково плутають товари, й дівчата отримують не те, що мали б. Як це вплинуло на стосунки пар, і чи спробують Гері та Ітан розібратися з непорозумінням?

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com