Трагедія у Польщі: українські підлітки провалилися під кригу і загинули

20.02.2024, 12:32
154476

У суботу, 17 лютого, у Польщі, неподалік міста Сувалки Підляського воєводства, двоє українських підлітків – хлопці 12 і 16 років – провалилися під кригу на озері.

Читайте також: Російських снайперів на Майдані не було: учасників Революції Гідності вбивали українські правоохоронці під впливом РФ – прокуратура

Про це передає польське видання portalsamorzadowy.

“За інформацією поліції, у суботу вдень у Старому Фільварку на озері Вігри, приблизно за двісті метрів від берега, під хлопцями провалився лід. Хлопці – громадяни України, 12-ти та 16 років”, – йдеться у виданні.

У рятувальній операції на озері брали участь майже тридцять рятувальників, зокрема водолази. Використовували човни та льодові сани, також був задіяний гелікоптер

Підлітків витягнули з води, на березі їх реанімували та у важкому стані доправили до лікарні. Проте у лікарні обидва підлітки загинули; один у суботу ввечері, інший у неділю після півночі.

За фактом загибелі дітей місцева прокуратура розпочала розслідування щодо дій опікунів за недогляд та ненавмисне заподіяння смерті.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com