Трамп хоче запровадити санкції проти країн, які не забрали своїх громадян із США

11.04.2020, 14:46
69267

Президент США Дональд Трамп підписав указ, згідно з яким можуть бути запроваджені візові санкції проти країн, що не здійснюють або затримують процес повернення своїх громадян із США на тлі пандемії коронавірусу.

Читайте також: Італійська мафія зайнялась благодійністю через коронавірус

Про це повідомляє пресслужба Білого дому.

Згідно з документом, інформацію про подібні порушення повинен повідомляти держсекретареві США голова міністерства внутрішньої безпеки США.

“Країни, які заперечують або необґрунтовано затримують прийняття своїх громадян, підданих, громадян або резидентів з США під час тривалої пандемії, спричиненої коронавірусом, створюють неприйнятні ризики для здоров’я американців. США повинні бути спроможні здійснювати репатріацію іноземних громадян, які порушують законодавство США”, – йдеться у повідомленні.

Державний департамент протягом семи днів має приймати рішення про запровадження обмежень щодо країн-порушників.

Станом на 04:00 за київським часом суботи у США новим типом коронавірусу COVID-19 заразилися 502 318 людей. Недуга забрала 18 725 життів, тоді як 27 314 пацієнтам вдалося побороти захворювання.

Найгіршу ситуацію спостерігають у штаті Нью-Йорк, де COVID-19 підтвердили у понад 172 тисяч осіб. Від ускладнень хвороби тут померли 7 844 людини, жертв

Нью-Йорк став світовим епіцентром коронавірусу: жертв COVID-19 почали ховати у “братських могилах”
почали ховати у “братських могилах”. Водночас, 148 280 пацієнтів вже одужали та виписалися з медзакладів. Нагадаємо, що минулої доби у Нью-Йорку, попри смертельний антирекорд, повідомили про зменшення кількості заражених коронавірусом.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com