Трамп порадив Британії вийти з ЄС, не підписуючи угоду про Brexit

2.06.2019, 12:44
27427

Президент США Дональд Трамп порадив Великій Британії вийти з Європейського Союзу без угоди, якщо Брюссель не виконає умови Лондона.

Читайте також: Трамп запросив Зеленського на зустріч до Вашингтона

Як повідомляє “Європейська правда”, про це Трамп заявив в інтерв’ю The Sunday Times напередодні свого візиту до Лондона, який розпочнеться 3 червня.

“Якщо вони не отримають того, що хочуть, я б пішов. Так, я б пішов. Якщо ви не отримуєте потрібну угоду, якщо ви не отримуєте справедливу угоду, тоді ви йдете”, – сказав Трамп.

Президент США стверджує, що Британія повинна відмовитися платити Брюсселю 39 мільярдів фунтів стерлінгів за вихід з ЄС, якщо не отримає виконання своїх умов.

“Якби я був на їх місці, я б не заплатив 50 мільярдів доларів. Це велика сума. Я б не заплатив 50 мільярдів доларів. Це я. Я б не заплатив – це величезна сума”, – додав він.

Трамп також сказав, що Найджел Фарадж, лідер партії Brexit, яка виграла вибори до Європарламенту в Британії, повинен бути винагороджений за свою перемогу місцем у переговорній групі щодо виходу з ЄС.

“Він має багато чого запропонувати. Він дуже розумна людина. Вони його не залучили, але подумайте, як було б добре, якби вони зробили це. Вони просто поки ще не зрозуміли цього”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com