Трамп запросив Зеленського з візитом до Білого Дому

27.07.2019, 13:43
34741

Президенти України Володимир Зеленський і США Дональд Трамп знайшли спільну мову під час своєї телефонної розмови. Так вважає постійний представник Сполучених Штатів при Європейському Союзі Гордон Сондланд, повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Посол ЄС заявив, що в України жахливий імідж

“Вчора президент Зеленський досить довго спілкувався з президентом Трампом, вони знайомилися. Я спілкувався з обома і до, і після цієї розмови. Розмова пройшла дуже успішно, вони одразу знайшли спільну мову”, – наголосив Сондланд.

За його словами, одним із наслідків цієї розмови стало запрошення українському президенту відвідати Вашингтон. “Президент Трамп наприкінці розмови запросив Зеленського до Білого дому в термін, який підходить для обох сторін, у найближчому майбутньому”, – сказав дипломат.

Точна  дата візиту Зеленського до США наразі невідома, але це може статися у серпні або вересні. У першому випадку українець перебуватиме лише в столиці Сполучених Штатів, у другому ж він може також поєднати це з участю в дебатах на сесії Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com