“Треба підписувати папір та затискати економіку”: Зеленський розповів, як готуватися до ядерного удару з Росії

16.04.2022, 19:02
117579

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Росія може застосувати ядерну або іншу неконвенційну зброю, наприклад, хімічну. Тож світу треба серйозно до цього готуватися, а не чекати просто, коли відбудеться удар.

Читайте також: За знищення “Москви” Росія завдала удару по заводу, де виготовляються ракети “Нептун” – Укроборонпром

Про це голова держави розповів на зустрічі з журналістами, повідомляє “РБК-Україна”.

“Росія може застосувати будь-яку зброю і вірити їм не можна. Як і наші гарантії безпеки – їх треба так виписати, розраховуючи на те, що наступного дня вони підуть на нас зі зброєю. Нехай йдуть, але ми зможемо тоді на це відповісти”, – сказав Зеленський.

Він також повідомив, що на сьогодні держава працює із західними партнерами над отриманням засобів захисту від хімічної зброї, проте їх треба отримати вже зараз або якомога швидше.

“Та чи інша країна постійно говорить: якщо буде застосування (ядерної або іншої неконвенціональної зброї – ред.), то ми щось введемо. От якщо йтиме Росія, то ми тоді (щось зробимо – ред.). Я вважаю, що це велика провокація”, – наголосив президент.

Не треба чекати від Росії, коли вона буде застосовувати ядерну зброю, світу треба готуватися до цього. І мова не тільки про антидоти або бомбосховища. З ними (росіянами – ред.) треба говорити, підписувати папір, затискати їхню економіку так, щоб у них не було навіть думки про це”, – пояснив Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com