Трендові кольори у 2021 році: Дизайнер розповіла про їхні особливості

16.12.2020, 22:52
91675

У наступному році у тренді будуть два кольори – жовтий та сірий. Перший – це колір сонця, а другий – колір сучасності. Про це в ефірі програми “Деталі дня” на телеканалі ZIK під час включення заявила дизайнер Юлія Кацьянова.

Читайте також: Гороскоп на 17 грудня: що чекає завтра всі знаки Зодіаку

Дизайнер каже, що ці два кольори були обрані не випадково, адже жовтий колір – це колір сонця, якого так бракувало у 2020 році, оскільки через пандемію коронавірусу багато людей залишалися вдома та не змогли повною мірою насолодитися усіма принадами життя. Окрім того, жовтий колір значно покращує настрій. А ось сірий колір – це колір нашої сучасності, каже Юлія Кацьянова. Водночас цей колір багато хто любить. Дизайнер зауважила, що у багатьох кутюр’є є колекції одягу саме сірого кольору. Вона зазначила, що саме поєднання сірого і жовтого кольорів – доволі складне.

“Ці кольори не дуже сумісні. Вони підходять не під всі психотипи і образи жінок, тому що жовтий колір, якщо він має яскравий відтінок, ближче до помаранчевого, він більше підходить, звичайно, молодшим дівчатам або яскраво вираженим брюнеткам дуже добре. Світліші відтінки підходять більш дорослим жінкам і, відповідно, зі світлішим волоссям. Світло-лимонний, світло-жовтий добре поєднується зі світлим сірим. А яскраво-жовтий важко поєднувати із сірим, тому вони вимагають концентрації уваги на своєму гардеробі. І як ми знаємо, гардероб має служити нам, підкреслювати нас, а не просто бути модним трендом. Жовтий колір дуже освіжає, але з ним треба бути дуже акуратним”, – порадила дизайнер.

Юлія Кацьянова додала, що жовтий колір – дуже позитивний, тому його радять використовувати в інтер’єрах, він незамінний в аксесуарах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com