Тренди осені 2023: чим варто поповнити свій гардероб

12.09.2023, 23:05
146604

Осінь — саме час для поповнення гардеробу новими та стильними речами, адже на вулиці вже не так жарко, щоб носити лише легкі сукні тому можна дозволити собі багатошарові образи, светри та різні варіанти взуття.

Читайте також: Зеленський прокоментував оприлюднені випадки корупції в Україні

Однак варто виділити все ж п’ять речей, які будуть особливо популярними в ці три місяці і ви їх зможете комбінувати в багатьох вбраннях.

Жакети

Якщо у вас ще немає якісного жакета в стилі оверсайз — саме час звернути увагу на нього в магазині. Таку річ, особливо якщо вона з гарної та стильної тканини, можна носити з сукнями, спідницями та будь-якими штанами. Також жакет чудово підійде на прохолодну погоду і матиме гарний вигляд з пальтом оверсайз.

Смугасті костюми

У двохтисячний такий тренд уже був, тож, як бачимо, мода повернулася. Однак тепер подібні костюми стали значно вільнішими та універсальними. Одягти костюм у смужку можна абсолютно в будь-яке місце: навчання, роботу, ділову зустріч і на прогулянку. Тому якщо ви вирішили придбати подібне вбрання, воно дійсно вам прослужить вірою та правдою.

Широкі джинси

Звільніть свої ноги нарешті від скіні і придбайте зручні та вільні джинси прямого крою. Такі штани будуть універсальнішими, підкреслять вашу фігуру і зроблять талію тоншою, а якщо ви дівчина з широкими стегнами, то така модель не акцентуватиме на них увагу.

Джинсова спідниця

Це ще одна річ, яка повернулася до нас із середини нульових і це просто чудово, адже така спідниця гарно сидить на багатьох фігурах і є універсальною річчю, яку можна одягнути і з білою сорочкою, і з топом-бандо. Також така спідниця прослужить вам довго і ви легко зможете її носити і взимку з чоботями, і восени із стильними бабушами чи лоферами.

Яскрава сумка

Найкращий спосіб зробити образ цікавішим – додати до нього яскравий аксесуар. У цьому випадку гарна інвестиція – якісна сумка цікавого дизайну чи кольору. Така річ ташимиме вас протягом тривалого часу і стане родзинкою багатьох луків.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com