Труба заявив, що скоро повідомлять про вбивцю 5-річного Кирила Тлярова (відео)

30.10.2019, 21:11
49716

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив, що найближчими днями у ДБР вкажуть на особу, яка скоїла вбивство 5-річного Кирила Тлярова наприкінці травня у Переяславі-Хмельницькому. Про це він повідомив у інтерв’ю ″Радіо Свобода″.

Читайте також: У ДБР заявили про завершення слідства у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова

″На днях ми отримаємо останню експертизу і слідчі вже зможуть остаточно дати відповідь на питання: чий постріл був смертельний для Кирила Тлярова. Потрібно розуміти, що всі учасники цієї події не розуміли, чий постріл був смертельний. Слідчі похвилинно відтворили всі обставини і найближчим часом ми назвемо прізвище, хто здійснив постріл″, – сказав директор ДБР.

Також він поінформував, що скоро буде оголошено про завершення досудового розслідування.

″Найближчими днями будуть оголошені остаточні підозри і після того ми оголосимо про завершення досудового розслідування. Потім розпочнеться процес ознайомлення підозрюваних з матеріалами справи. Цей процес може тривати місяць, може, тривати два місяці. Обмеження (в часі – ред.) може бути лише в тому випадку, якщо вони будуть затягувати, суд своїм рішенням встановить своє рішення″, – зазначив Труба.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com