Труп знайшли за сотні метрів у кущах: на Київщині за невідомих обставин померла 16-річна дівчинка

2.01.2020, 12:29
58458

1 січня близько 6-ї години ранку на дорозі між селами Сеньківка та Горобіївка у Бориспільському районі Київщини сталася ДТП. 17-річний хлопець, не маючи водійського посвідчення, сів за кермо автомобіля “Пежо”, щоб відвезти дівчат. Автівку він взяв без відома батьків, яких на той час не було вдома.

Читайте також: На Дніпропетровщині автівка влетіла у відбійник: водій загинув на місці

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Бориспільського відділу поліції, експерти, медики. За попередніми даними, хлопець на заокругленній ділянці дороги не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. У результаті ДТП 14-річна пасажирка отримала травми і доправлена до лікарні.

У цей час також до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Горобіївка пішла з дому та не повернулась 16-річна дівчина. Під час пошукових заходів поліція з’ясувала, що бачили її востаннє в селі о 6-й ранку.

Тіло дівчинки, яку розшукували, у подальшому знайшли за сотню метрів від місця аварії з характерними для ДТП тілесними ушкодженнями. Яким чином тіло загиблої дитини опинилося поодаль від місця автопригоди, поліцейські наразі встановлюють.

Неповнолітній водій затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Юнак перебував за кермом з явними ознаками сп’яніння, однак він відмовився від освідування. У нього в медичних умовах взято кров на вміст алкоголю.

Автомобіль “Пежо” вилучено як речовий доказ та поміщено на майданчик тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ст. 135 (залишення у небезпеці) ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com