«Три дірки у сідлі велосипеда»: на Волині вночі невідомий стріляв по людях (Відео)

3.12.2021, 16:00
106347

Поліцейські встановили особу стрільця. У чоловіка поліцейські влучили рушницю ТОЗ-16, яка не зареєстрована у законному порядку

«А це що за стрілянина в р-н вул. Шилокадзе і Лермонтова Що ж це таке робиться? Це все що встигла записати…» – написала у фейсбуці Таня Луцюк. Жінка також прикріпила відео. І зізналася: «Я спочатку думала, шо це салют чи петарди, бо так близенько десь а як прислухалась то чую пострілинавіть не могла б такого подумати».

Постріли було чути ще довго, і геть аж в кінці Шилакадзе, невже більше ніхто нічого нечув.

Анжеліка Литовченко у коментарях додала, що «чоловік стріляв спочатку бив по стовпах, в той момент їхав мій чоловік, він побачив та почав по ньому стріляти, їхав велосипедом, то 3 дірки у сідлі в велосипеді, та курточка розірвана, хотів у плече попасти а куля тільки пролетіла повз, ясно що людина стріляла ціленаправлено….».

Читайте також: Естонія перекидає війська до Польщі для протидії гібридній атаці Білорусі проти Польщі

Юлія Шевчук зазначає, що стрілок був не один. «Їх було двоє, вони біля моєї хати на стовпі відстрілили фонарь, я викликала поліцію. Правда незнаю чи їх впіймали, але постріли було чути ще довго, і геть аж в кінці Шилакадзе, невже більше ніхто нічого нечув. Це жах, яка пасивність людей», – написала вона.

Співробітники поліції оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 35-річний місцевий житель.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com