“Це хороший урок”: Білорусь обігнала Україну за кількістю хворих на COVID-19, Лукашенко досі проти карантину

16.04.2020, 15:30
69779

Міністерство охрони зодоров’я Білорусі нарахувало 4204 зареєстрованих випадків коронавірусу в країні (прим. в Україні 2161) і 40 смертей від нього. Однак влада досі не вводить обмежувальних заходів.

Читайте також: У столиці Білорусі – величезні черги зі “швидких” у розпал коронавірусу (фото, відео)

Як розповів під час брифінгу начальник головного управління організації медичної допомоги, експертизи, звернень громадян та юридичних осіб МОЗ Олександр Пацеев, в Білорусі на сьогодні підтверджено 116 випадків зараження дітей коронавірусів. За інформацією міністерства 65 пацієнтів знаходяться на ШВЛ, передає ТСН.

Варто відзначити, що в Білорусі досі не введені заходи карантинного характеру. Відбуваються масові спортивні та культурні заходи.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає пандемію COVID-19 хорошим уроком для людей, що мають шкідливі звички.

“Для наркоманів і курців – це хороший урок. Ми це бачимо по важких захворюваннях пневмонією. І пневмонією, обтяженою коронавірусом. Це хороший урок – подумати про те, як організовувати своє життя після цієї так званої пандемії”, – сказав він під час наради 16 квітня.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що масова ізоляція в квартирах, навпаки, може сприяти погіршенню стану для тих, хто вже заразився тим чи тим вірусом.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com