“Це його особиста позиція”, – Медведчук повідомив, чому Порошенко не здійснював обмін полоненими із Росією (відео)

24.04.2019, 13:30
22284

Глава політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук  в ефірі програми “Пульс” на телеканалі “112 Україна” розповів, чому вже більше року не було обміну полоненими.

Читайте також: У Росії запропонували обміняти військовополонених українських моряків на Порошенка

За його словами, такою була позиція чинного президента Петра Порошенка.

“Мої стосунки з президентом Порошенком всі ці роки були пов’язані з тим, що я займався питаннями переговорів з Донецьком, Луганськом і Москвою з питання звільнення і обміну наших людей, займався питаннями мирного врегулювання. На цьому все, тому що мої погляди ніколи не збігаються з поглядами пана Порошенка”, – сказав Медведчук.

“І більше того, я завжди публічно про це говорив, і продовжую говорити про те, що те, що він робить і те, що він звів у ранг державної політики, антиросійську істерію і радикальну русофобію, з якої він практично не розлучається останні 2 роки і намагається знищити все, що з цим пов’язано, в тому числі і зробити так, щоб ніяких відносин між Росією і Україною не було – це його навмисна, цілеспрямована, принципова і послідовна позиція, яка мною не сприймалася, а якщо сприймалася, то тільки в багнети, про що я неодноразово говорив йому публічно і про що я неодноразово висловлювався і говорив, що він не правий, і ця політика до добра не приведе. Але, як з’ясувалося, добра для нього якраз не вийшло. Цей результат, який він отримав, про це свідчить”, – додав він.

Нагадаємо, останній раз обмін заручників відбувся 27 грудня 2017. Це перший за два роки обмін. За даними СБУ, на підконтрольну територію повернулися 73 заручника. Україна передала на окуповану територію 233 людини.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com