“Це масовий психоз та політичний грип”, – Геннадій Москаль прокоментував перемогу Зеленського та пообіцяв спалити все зелене

24.04.2019, 13:12
22292

Очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який учора заявив про свою відставку, назвав перемогу Володимира Зеленського з результатом 80% на президентських виборах у своєму регіоні “масовим психозом” і “політичним грипом”.

Читайте також: Очільник Закарпатської ОДА Москаль подав у відставку

Про це Москаль сказав у коментарі “Радіо НВ”, передає “Вголос”.

Також заявив, що спалить усі зелені речі, які є в його гардеробі.

“Політичний грип покосив людей. Що ми можемо тут зробити? Це вже було з Ющенком, із Януковичем… Такий масовий психоз… Ось сьогодні запитаєте про Ющенка – вам ще й нагрубіянити можуть, якщо ви скажете, що ви його прихильник. Точно так само буде через дуже короткий час, коли хтось скаже, що був прихильником Зеленського. Може, ще й в морду отримає”, – зазначив Москаль.

Він також уважає, що команда Зеленського не зможе виконати передвиборні обіцянки. “Навіщо дурниці писати на білбордах, що “21 (квітня) – кінець бідності”? Ну і що? Ось уже два дні – ми стали багатшими?”, – уточнив він.

Та додав: “Крім порожнечі, я нічого не бачу. Думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їхні проблеми. Я в зелений колір не перефарбовувався, не перефарбуюся і не буду перефарбовуватися. Подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, то спалю”, – сказав він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com