“Це навіть не середина”: Сенцов про те, скільки ще триватиме війна

6.12.2023, 07:32
150861

Український режисер, ексбранець Кремля Олег Сенцов, який одразу після повномасштабного вторгення РФ приєднався до лав ЗСУ, поділився своїми думками, скільки ще триватиме війна.

Читайте також: РФ вперше показала Україні 119 військовополонених: омбудсман розповів деталі

Про це він заявив в інтерв’ю “Українській правді”.

“Я не вважаю, що це навіть середина. Я дивлюся на це не песимістично, а реалістично. Багато людей підміняють своє бажання з реальною ситуацією. Бажано дивитися на це очима стороннього спостерігача”, – каже Сенцов.

Військовий пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення журналісти його вже запитували про те, скільки триватиме війна. Тоді він відповів, що два-три роки.

“Тоді багато хто обурився, мовляв, які два роки. Зараз, ось-ось. І це “ось-ось” уже два роки, і кінця-краю не видно. Якщо вона закінчиться за три роки, це взагалі буде дуже класна перемога. Дай бог, щоб вона закінчилася раніше. Але якщо ти не готуватимешся до поганого варіанту, хороший ніколи не настане. Потрібна стратегія на 5-10 років. Тому що Путін готовий воювати 10 років. А чи готові ми? Що ми для цього робимо?” – каже ексбранець Кремля.

Сенцов наголосив, що служити повинні всі, але має бути ротація. Також він пояснив, що необов’язково всі мобілізовані потрапляють у піхоту, “адже на одного піхотинця припадає семеро людей, які його мають забезпечувати”. За словами режисера, армії потрібні також водії, ремонтники тощо.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com