“Це все брехня!”: Єрмак відреагував на розслідування щодо поїздки Зеленського до Оману

14.02.2020, 10:29
63164

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак на своїй сторінці у фейсбуці відреагував на розслідування програми “Схеми” щодо візиту президента  України Володимира Зеленського до Оману.

Читайте також: Ткач: “У президента Зеленського в Омані заплановані зустрічі з Джеком Деніелсом і Джином Тоніком”

У ньому йшлося, що в той самий час в Омані перебував секретар РНБО РФ Микола Патрушев, а до Києва український гарант нібито повернувся тим самим літаком, яким Патрушев прилетів з Москви.

Єрмак написав, що вважає доречною критику влади з боку ЗМІ, але тільки тоді, коли вона підкріплена фактами.  У сюжеті ж, на його думку,  їх не було.

“Де свідчення конкретних людей? Де об’єктивні дані? Чи почули глядачі хоч щось окрім фрази “за свідченням наших джерел”? Ми прагнемо діалогу, і готові коментувати факти. Основна проблема сюжету “Схем” в тому, що коментувати там нічого. Це все – неправда від початку і до кінця, і немає жодного об’єктивного твердження, яке могло б стати реальним, ґрунтовним предметом для обговорення”, – йдеться у пості Єрмака.

Він додав, що команда президента готова до спілкування із журналістами, однак йому “хотілося б відповідати на питання, які базуються на фактах, а не припущеннях”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com