“Це зломило мене”: Ксенія Мішина розповіла, як опинилася у психлікарні

4.11.2021, 15:06
104361

Останнім часом суддя шоу “Україна має талант” та колишня “холостячка” Ксенія Мішина почала все частіше посвячувати свою Інстаграм-аудиторію в особисте життя та ситуації, про які знають хіба близькі друзі артистки

32-річна знаменитість перестала тримати у незнанні українців і розповіла, які у неї насправді стосунки з Олександром Еллертом. А тепер Ксюша поділилася історією, як потрапила до психіатричної лікарні у студентські роки.

Мішина опублікувала фото з напівоголеними грудьми та мокрою укладкою волосся в особистому блозі, але під гарячим кадром розповіла зовсім не райдужну історію. У 18-річному віці, вона боролася з панічними атаками, які прикували актрису до ліжка.

“Світ став абсолютно прісним, що по ідеї, дивно для молодої, 18-річної дівчини. Щодня почалися панічні атаки. Ніхто ніколи не зрозуміє цей стан, не випробувавши його. Це зломило мене, я злягла. Буквально. Коли моє тіло приймало вертикальне положення йому ставало настільки погано, що я не могла зробити і кроку”, – згадала непростий період життя Мішина.

Читайте також: Прислали гроші з РФ: на акцію проти вакцинації прийшли прибічники “руского міра”

Селебріті зізналася, що тоді її мамі доводилося щодня викликати “швидку”, щоб медики знижували тиск і “заспокоювали психіку, що розгулялася”. Батьки возили юну Ксенію лікарнями, поки вона одного разу не опинилася в психіатричній лікарні. “Лікарка сказала, що я не їхній пацієнт і направила до психотерапевта…”, – написала в пості артистка.

У коментарях вражені фоловери подякували акторці за відверту розповідь і засипали численними компліментами чудовий зовнішній вигляд дівчини. “Історія страшна, фотографія красива”, “Неземна краса”, “Ви дуже гарна дівчина”, “Ксенія, ви дуже світла людина”, – підтримали Мішину шанувальники.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Ксения Мишина (@misha.k.ua)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com