“Цензурних слів у мене нема”: Клімкін прокоментував відкриту проти нього справу

13.09.2019, 08:47
41784

Ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що відкрите Національним антикорупційним бюро України кримінальне провадження проти нього – спроба завдати репутаційної шкоди.

Читайте також: НАБУ відкрило кримінальне провадження проти Порошенка та Клімкіна

Про це він заявив у коментарі Радіо Свобода.

“Я поважаю принцип верховенства права. Цензурних слів у мене нема. Я думаю, це за визначенням не підслідність НАБУ. Якщо це спроба завдати репутаційної шкоди, то я буду діяти дуже жорстко – з контрпозовами й так далі”, – сказав Клімкін.

Зазначимо, що Солом’янський райсуд зобов’язав НАБУ відкрити кримінальне провадження проти експрезидента Петра Порошенка та колишнього міністра закордонних справ Павла Клімкіна через імовірне зловживання владою.

Позов до суду подав колишній народний депутат Віктор Вовк. Він вважає, що Порошенко та Клімкін зловживали владою, коли давали розпорядження підписати Мінські угоди з врегулювання ситуації на Донбасі й імплементувати їх.

“Колишній депутат Вовк, який проти МЗС подавав дуже багато позовів… Зараз НАБУ відмовило йому у відкритті справи, він пішов до суду. Якщо ми подивимося на Мінські домовленості, це взагалі чиста політика. Я навіть коментувати це не хочу”, – відреагував на це Клімкін.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com