“Ці точно кинуть”: стало відомо, хто в РФ агітує Путіна застосувати ядерну зброю проти України

30.09.2022, 13:32
128374

Росія може застосувати ядерну зброю проти України, якщо на фронті не матиме перемог. І така вірогідність дуже висока.

Читайте також: Стало відомо, скільки росіян захотіли здатися в полон ЗСУ за останні 10 днів: що гарантує їм Україна

Таку думку у коментарі “24 каналу” висловив ізраїльський бізнесмен російського походження Леонід Невзлін, який є колишнім співвласником російської нафтової компанії “ЮКОС”, а відповідно ворогом Путіна та його режиму.

На його думку, Путін наразі перебуває у стані впевненості, що мобілізація допоможе Росії “здобувати перемоги на фронті”. А, якщо цього не станеться і РФ зазнавати втрат, то Путін “піде в депресію, що робить зазвичай, коли у нього щось не виходить” і його будуть агітувати до застосування тактичної ядерної зброї, говорить Невзлін.

“Далі, найімовірніше, як загнаний у кут пацюк, Путін цілком здатен застосувати тактичну ядерну зброю. Як кажуть ваші (ред. – ГУР) розвідники, по лінії фронту. Я б вважав цю вірогідність дуже високою – десь біля 50%, не менше. І до цього без сумніву треба готуватися. Другий варіант, що Путін передасть кермо влади, скажімо, “партії війни”. Ці точно кинуть тактичну ядерну зброю”, – сказав російський опозиціонер.

Невзлін також зазначив, що керівником, теоретиком та ідеологом цієї партії в РФ сьогодні є Юрій Ковальчук. Саме він є автором ідеології руйнування української держави, перемоги російського світу у війні над Заходом як реваншу за поразку Радянського Союзу у Третій світовій – Холодній війні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com