Цікаві ідеї для подарунка жінці на новорічні свята

24.12.2023, 23:00
151806

Представляємо вашій увазі список подарунків, які можуть сподобатися вашим близьким.

Читайте також: Рік Зеленого Дерев’яного Дракона: як зустрічати, що одягнути, які страви приготувати

Капучинатор

Враховуючи те, що всі зараз кавомани, такий подарунок буде доречним, адже дозволить збивати молоко і робити смачний капучино вдома. Також щоб подарунок мав наповненіший вигляд, можна зробити бокс для кавоманів — до гарної коробки покласти гейзерну кавоварку, капучинатор і пакунок з кавою.

Кігурумі

Це незвичайний, веселий та яскравий подарунок. Спати в такій піжамі тепло й затишно, а також можна вибрати її з урахуванням інтересів одержувача, наприклад, у вигляді єдинорога, мультяшного персонажа або кота.

Машинка для видалення ковтунців

Звучить трохи банально, але річ дуже корисна, особливо в зимовий час, коли ми носимо багато светрів і худі.

Сеанс релакс-масажу

Сертифікат до такого місця потішить багатьох, адже такий масаж допоможе зняти напруженість не лише з м’язів, а й із думок.

Зволожувач повітря

У зимовий час такий невеликий ґаджет також буде дуже корисним, оскільки у квартирах і будинках працює опалення, яке сушить повітря. Зволожувачі бувають великими, але є й маленькі доволі бюджетні моделі. Також вони є у формі вулканів і милих героїв, наприклад, кошенят чи панд.

Аксесуар для розбивання бульбашок у шампанському

Не найкорисніша річ у господарстві, зате який фурор вона викличе серед гостей. Це креативний і незвичайний подарунок, який точно запам’ятається.

Підставка для телефона чи планшета

Багато хто дивиться на телефоні відео з YouTube, і щоб це було зручніше, можна подарувати такий аксесуар. Підставки бувають як креативні, так і дуже естетичні, наприклад, із дерева.

Гуаша для масажу обличчя

Багато косметологів радять робити самомасаж обличчя, адже це покращує циркуляцію крові, робить овал гарнішим і покращує якість шкіри. Одним із найпростіших ґаджетів для такої процедури є гуаша. Разом з цим маленьким масажером також можна подарувати олію для масажу обличчя.

Кільцева лампа

Робити селфі та записувати відео для соцмереж люблять усі, а якщо ваша близька подруга, донька чи сестра ще й блогерка, то такий подарунок обов’язково сподобається.

М’які монобігуді

Це один із найрозрекламованіших аксесуарів для накручування волосся, адже відео з ним заполонили наші Reels і TikTok. Але для любительок гарних локонів такі монобігуді будуть корисними, адже надають волоссю гарної форми і не травмують його.

Щітка для сухого масажу

Такі щітки не дорогі, але дуже корисні, адже відлущують шкіру та покращують кровообіг. Також сама процедура сухого масажу дуже приємна. Вибирати таку щітку найкраще з натуральних складників, а разом із нею можна подарувати ще й банку кокосової олії.

Набір пензлів для макіяжу

Пензлів ніколи багато не буває. Тому для любительок декоративного макіяжу такий подарунок буде актуальним. Найкраще вибирати пензлі від якісних фірм. Також часто вони бувають з гарними ручками, тому під час вибору зверніть увагу на цей фактор.

Термокухоль Stanley Quencher

Ймовірно, це одна з найпоширеніших речей у Reels і TikTok. Це термокухоль великого об’єму, він має трубочку і ним зручно користуватися в машині, адже він поміщається до більшості підсклянників.

Подушка та підставка для ванної

Якщо ваша подруга або дружина любить приймати ванну, їй точно сподобається такий подарунок, адже більше не доведеться підкладати під шию рушник, а на підставку можна поставити планшет і насолоджуватися фільмом.

Дзеркало для макіяжу з підсвічуванням

Таке дзеркало допоможе зробити гарний рівний макіяж. Також воно стане у пригоді під час нанесення маски на обличчя або інших косметичних процедур.

Набір кремів для рук

Здається, це занадто просто, але насправді крему для рук ніколи не буває занадто багато. Особливо подарунок буде цікавим, якщо креми мають різні аромати.

Щітка для масажу шкіри голови

Така щітка допоможе краще очистити шкіру голови та розподілити шампунь. Також цей аксесуар покращує циркуляцію крові на шкірі голови, відлущує шкіру, а масаж нею стимулює зростання волосся. Тож такий подарунок теж буде актуальним і корисним для багатьох.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com