Цікавий збіг: 2 разові виплати пенсіонерам по 1200 грн від держави припадуть на березень і квітень

25.02.2019, 16:29
13720

Економічна політика України нагадує радянські часи, зазначив політолог, експерт із міжнародної та внутрішньої політики Українського інституту майбутнього Юрій Романенко. Цитує експерта “Гордон“.

Читайте також: Порошенко під час виступу на Львівщині назвав Україну агресором (відео)

“Юліна тисяча” – популізм, а 2400 від Петі – це соціальна справедливість. Правда, який стосунок президент має до економіки? Жодного, “немає повноважень”. Але дивовижним чином дві разові виплати по 1200 грн припадуть на березень і квітень. На перший і другий тур. Просто збіг! Ну, буває таке ж! І все завдяки Порошенку, як пише Розенко”, – йдеться у дописі.

Політолог переконаний, що таким чином Порошенко зі своїми людьми намагається “купити” голоси виборців.

“Дивна ситуація виходить: як скажеш, що в економіці жопа, то порохоботи відразу починають волати, що президент до цього стосунку не має. А як бюджетне бабло пенсіонерам роздавати ні фіга не для підкупу – то має. Парадокс! Цікаво, як нам його пояснять порохоботи. Сідаю у крісло. І ще. Юлі тисяча не допомогла у 2009 році, сподіваюся, що і Петру Олексійовичу 2400 не допоможе. А бабусям потрібно розповісти, що бабло не від президента, а від ФОП, яких так хоче пощипати Рева. І яких пощипала держава на “євробляхах”. Із “євроблях” і заплатили. Самі визнають. Ось у цьому вся сутність нашої УРСР 2.0. Не розвинути, не створити умов, не стимулювати зростання, а провести продрозверстку в “куркулів”, “вилучити надлишки”, “відновити справедливість”. Грьобаний совок, тьху”,- обурюється автор допису.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com