Цілила собі в груди, а дитині в голову: лучанка, яка порізала себе та дочку, залишила передсмертну записку

3.11.2021, 21:31
104319

2-річну дитину та її 33-річну матір нині намагаютсья врятувати лікарі в Луцьку. Поранених жінку і малечу забрали посеред ночі з дому.

Читайте також: На Буковині під колесом трактора загинула жінка, яка намагалася врятувати чоловіка, на якого впала металева фриза

Про це йдеться в ТСН.14.00.

Попередньо відомо, що мати порізала дочку, а потім себе. Поруч була записка, її зміст в поліції поки не оприлюднюють. «Жінка встигла завдати собі множинних ударів в груди, дитину поранила в голову, в тулуб, залишала і передсмертну записку», – розповідає речниця поліції у Волинській області Ольга Бузулук

Швидку викликав чоловік, він з сусідньої кімнати почув крик, а коли прибіг, побачив закривавлену дівчинку та дружину. Обох поранених шпиталізували.

Стан жінки медикам вдалося стабілізувати, а от її дочка почувається значно гірше, вона в реанімації. Її прооперували, біля неї чергує батько.

Що сталося тієї ночі в родині, намагаються з’ясувати слідчі. Відомо, що на обліку соціальних служб сім’я не стояла, окрім пораненої дитини, батьки виховують ще 9-річну доньку.

«Дуже гарна жінка, гляділа дітей, а що сталося – не знаю», – кажуть сусіди.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com