Ціни на мандарини в Україні різко зросли: за скільки можна купити

9.12.2021, 10:30
106797

В Україні почала зростати вартість мандаринів. Так, якщо ще минулого тижня мінімальна ціна становила близько 27,5 грн/кг, то тепер кілограм можна купити більш ніж за 30 грн.

Мінімальна ціна порівняно з минулим тижнем зросла на 4,4 грн. – до 31,9 грн./кг. Про це повідомляє “Українські новини” з посиланням на дані крупних супермаркетів країни.

Середня ціна мандаринів в Україні наразі становить приблизно 32-33 грн/кг. При цьому у деяких супермаркетах діють акційні пропозиції, а ціна знижена до 25 грн. Але варто враховувати, що вартість залежить від сорту та якості продукту.

Читайте також: Видалення повідомлень за датою, заборона скриншотів та анонімні коментарі: Telegram випустив масштабне оновлення

У супермаркеті “АТБ” кілограм мандаринів можна придбати за 31,95 грн. В “Ашані” вартість майже така ж – 31,90 грн, а в Novus по акції фрукт можна купити за 24,99 грн.

Відзначимо, українці почали споживати більше цитрусових, зокрема мандаринів та апельсинів. Протягом останніх 5 років імпорт цих фруктів до країни збільшився у 1,5 раза.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com