“Цього не бачать, бо це не медійні люди”: Зеленський заявив про тисячі “посадок” в Україні

26.11.2021, 17:00
105847

Президент Володимир Зеленський розповів про ухвалені рішення в державі під час його перебування на посаді глави держави, а також “посадки” в Україні.

Читайте також: Звичайна практика: у МВС прокоментували польоти Зеленського і Єрмака на ґвинтокрилах ДСНС до резиденції у Карпатах

Про це український лідер заявив під час пресмарафону 26 листопада.

“Мені здається, ми повинні займатися стратегічними речами в державі. Ми почали судову реформу, це велика боротьба із суддями. Ви бачили, яка криза була з Конституційним судом, але ми перемогли”, – сказав Зеленськкий.

Президент відповідаючи на запитання щодо посадок, уточнив, що цим займаються правоохоронні органи, від яких він отримує інформацію, як і суспільство.

“Там, де я бачу зраду, на вищому рівні, щодо ситуації з паном Медведчуком, ви бачите наші рішення на засіданнях РНБО. Ви бачите рішення РНБО щодо контрабандистів. Потім це підтверджується у багатьох судових справах”, – уточнив президент.

Водночас, Зеленський зауважив, що є тисячі дрібних посадок в Україні, утім, це не медійні персони і громадськість, за його словами, цього не бачить.

“Тисячі якихось посадок — вони дрібні. Громадськість цього не бачать, адже це не медійні персони. Отаких медійних посадок люди не бачать, тим не менш, вони відбуваються”, – підсумував Зеленський.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com