ЦВК закінчила реєстрацію кандидатів у президенти

3.02.2019, 15:15
10320

3 лютого, завершується термін подання до Центральної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатом на пост президента України.

Читайте також: Зеленський подав документи до ЦВК у День свого народження (відео)

Про це зазначається у Календарному плані основних організаційних заходів з підготовки та проведення президентських виборів, повідомляє Укрінформ.

Подання документів до Центрвиборчкому закінчується за 55 днів до дня виборів, тобто 3 лютого 2019 року.

В Україні 31 грудня 2018 року стартував виборчий процес чергових виборів президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

Перед поданням до Центрвиборчкому документів кандидат або партія, яка його висунула, має внести грошову заставу у розмірі 2,5 млн грн.

Реєстрація кандидатів у президенти триватиме до 8 лютого включно.

Наразі ЦВК зареєструвала 28 кандидатів на посаду глави держави: Ігоря Шевченка, Сергія Капліна, Валентина Наливайченка, Віталія Скоцика, Андрія Садового, Віталія Купрія, Євгенія Мураєва, Анатолія Гриценка, Геннадія Балашова, Ольгу Богомолець, Олександра Шевченка, Романа Насірова, Юрія Бойка, Олега Ляшка, Аркадія Корнацького, Олександра Вілкула, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова, Олександра Мороза, Іллю Киву, Руслана Кошулинського, Олександра Данилюка, Сергія Таруту, Володимира Зеленського, Ігоря Смешка, Інну Богословську, Юрія Дерев’янка і Миколу Габера.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com