Туніс повернув вимогу ПЛР-тестів для всіх туристів

30.10.2021, 18:05
104109

Влада Тунісу через погіршення ситуації з коронавірусом посилила правила в’їзду в країну. У всіх туристів повинен бути негативний ПЛР-тест, а невакцинованих зобов’яжуть дотримуватися семиденного карантину.

Читайте також: МОЗ оновило карантинні зони: “жовті” лише два регіони, “червоні” – 15 областей

Дітям до 12 років пред’являти ПЛР-тест не потрібно. Прибуваючі в Туніс повинні заздалегідь заповнити анкету на сайті і мати з собою всі підтверджуючі документи в цифровому або паперовому форматі.

“Пасажири можуть бути піддані вибірковому експрес-тесту (RDT-антиген), мандрівник з виявленим позитивним тестом буде відправлений на ізоляцію в спеціальний центр”, – розповів представник туніського національного офісу з туризму Нежі Гуідер.

Самоізоляцію туристи повинні будуть проходити за свій рахунок з пред’явленням бронювання і підтвердженням оплати (ваучера) в одному з центрів ізоляції, список яких є на окремому сайті. Ваучер включає витрати на трансфер з аеропорту, проживання та додатковий ПЛР-тест, який проводять на шостий день ізоляції. У разі позитивного результату тесту туриста знову відправлять на ізоляцію.

Ті, хто пройшов повну вакцинацію від коронавірусу, карантин не проходять, але повинні пред’явити довідку, видану органами охорони здоров’я країни проживання, передає Інтерфакс.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com