“Тупа вівця”: нардеп від “Слуги народу” потрапив у скандал через образу журналістки

19.08.2019, 11:50
37925

У соцмережах та онлайн-медіа розгорівся скандал із новообраним народним депутатом від партії “Слуга народу” Максимом Бужанським. Він назвав журналістку “Нового времени” Ольгу Духнич “тупою вівцею”.

Читайте також: Разумков заявив про відсутність однієї культури в Україні через радянську освіту “з Шевченком та Пушкіним”

“Розумію, що деякі колеги занадто стримані, щоб називати речі своїми іменами, тому прийду їм на допомогу. Чергова тупа вівця, що представляється журналісткою одіозного ЗМІ НВ, в інтерв’ю з представником “Слуги народу” заявила, що я ностальгую за СРСР і “часами Януковича”… Тупа вівця з одіозного ЗМІ”, – написав Бужанський у Telegram.

Так нардеп відреагував на інтерв’ю Духнич із лідером “Слуги народу” Дмитром Разумковим. Журналістка поставила йому таке запитання: “Депутатами вашої партії стали Максим Бужанський, що ностальгує за СРСР і часами Віктора Януковича, Ірина Борзова з активним бізнесом в окупованому Криму і ще кілька цілком яскравих особистостей. Ви згодні з ними розділити репутацію партії?”.

“Ну, все, що ви говорите, ні для кого не секрет, – відповів Разумков і закликав судити майбутніх депутатів за їхніми новими справами і вчинками. – Можу обіцяти, що ми зробимо так, що в парламенті не буде недоторканних”.

Духнич так відреагувала на образу:

“Перед НВ йому б вибачитися… Я прочитала посміхнулася і пішла засмагати. Тому що я не дурна вівця, я до біса розумна жінка і це правда дуже смішно… Щось відповідати панові Бужанському це як спроба з’ясувати стосунки з голубом, який напаскудив вам на рукав пальто. Хто з вас цим займається? Я, наприклад, ні. Голуб живе просто: їсть і паскудить, їсть і паскудить. Сподіваюся, робота Бужанського як депутата буде продуктивнішою, різноманітнішою і на благо країни”, – написала Духнич на своїй сторінці у Facebook.

“Новое время” пише, що Бужанський в своїх постах в соцмережах неодноразово заявляв, що голосував за Партію регіонів десять років, що Янукович – хоч і не найвдаліший, але легітимний президент, а “майдан погубив Україну”. Що 9 травня – справжнє свято, а 8 травня нікому не потрібно, що порівнювати два тоталітарні режими – Сталіна і Гітлера – значить плювати “на могили батьків” тощо.

Читайте також: Разумков повідомив, з ким у Раді об’єднається “Слуга народу”

Офіційних коментарів від партії “Слуги народу” ще немає. Під постом журналіста Антона Швеця з’явився коментар новообраного нардепа Давида Арахамії (може очолити фракцію “Слуги народу” в парламенті) – він натякнув, що оцінювати дії своїх однопартійців він буде за результатами їхнього голосування: “Подивимося, як вони голосувати будуть, це і буде справжнім маркером”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com